salon fotografije logo

Salon fotografije Vinkovci 2013 – rezultati selekcije

Poštovane autorice i autori,

Fotoklub Vinkovci sa velikim zadovoljstvom objavljuje rezultate selekcije radova za natječajnu nacionalnu izložbu Salona fotografije Vinkovci 2013.

Temeljem natječaj Fotokluba Vinkovci za prijem fotografija na Salon fotografije Vinkovci 2013. selektor Salona, gospodin Stanko Herceg je za izložbu od pristigle 922 fotografije od 238 autora odabrao 93 fotografije od 62 autora.
Najuspješnijim autorima dodijeljene su po tri nagrade (prva, druga i treća) za kolekcije kao i za pojedinačne radove, te pohvale zapaženim kolekcijama radova i pojedinačnim radovima.

Grand Prix Salona biti će objavljen na dan otvorenja Salona fotografije Vinkovci 2013. Grand Prix se dodjeljuje kao posebna nagrada i priznanje autoru koji se svojim pristupom, idejom ili kvalitetom izdvaja od svih drugih radova pristiglih na natječaj za nacionalnu izložbu Salon fotografije Vinkovci 2013.

pravila
REZULTATI_SELEKCIJE – SALON FOTOGRAFIJE VINKOVCI 2013

Zahvaljujemo svim sudionicima natječaja na prijavama radova. Čestitamo svim autoricama i autorima čiji radovi su izabrani za izložbu Salona fotografije Vinkovci 2013.

Vidimo se na otvorenju Salona u Galeriji fotografije Meraja!