Salon fotografije Vinkovci 2010. – Natječaj

Salon 2010Fotoklub Vinkovci u okviru Salon fotografije Vinkovci 2010. organizira natječajnu izložbu fotografija u cilju promicanja vrijednosti fotografije i fotografskog stvaralaštva Republici Hrvatskoj.
Natječaj je otvoren za sve fotografe, amatere i profesionalce, pojedince i fotoklubove. Tema salona je slobodna (fotografije u svim tendencijama i tehnikama).

Nagrade Salona fotografije Vinkovci 2010. osigurao je Fototeh, ovlašteni zastupnik i servis Nikon fotografske opreme za Republiku Hrvatsku.

Nagrada za Grand prix Salona je fotoaparat Nikon D300S i objektiv 18-55mm VRII!

 

 

Poštovani ljubitelji fotografije, malo je (u odnosu kako smo to ranijih godina radili) kraći period do
zadnjeg roka za prijem fotografija. Recesija je sve zakačila, pa smo htjeli biti 100% sigurni da ćemo ispoštovati sve ono što napišemo u pozivu autorima, a to “100% sigurni”  je potrajalo sve do današnjeg dana…
  Ipak svi oni koji znaju za Salon, naš katalog i sve ono sto je prethodnih godina bilo ispoštovano biti će i ove godine u ništa manjem obimu (uključujući i druženje poslije otvorenja), pa ne strahujem da odaziv autora nece biti vise nego dobar kao i za sve prethodne Salone u Vinkovcima. Mislim da su i nagrade, iako u već drugoj recesijskj godini, više nego dobre za jednu ovakovu izložbu.

Želim Vam dobro svijetlo i uspjeh na selekciji Salona
Gordan Panic, predsjednik Organizacionog odbora Salona fotografije Vinkovci 2010 

 

pravila
Pravila natječaja, uvjeti sudjelovanja i prijavnica.

 

prijavnica

Prijavnica za slanje fotografija putem elektroničke pošte u Microsoft Word formatu.