salon fotografije logo

Salon fotografije Vinkovci 2014 – rezultati selekcije

Poštovane autorice i autori,

zahvaljujemo na prijavama Vaših radova na natječajnu nacionalnu izložbu Salon fotografije Vinkovci 2014. koja se održava po pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Hrvatskog fotosaveza, Vukovarsko-srijemske županije i Grada Vinkovaca.

Fotoklub Vinkovci s velikim zadovoljstvom objavljuje rezultate selekcije radova:

pdf_file3Rezultati selekcije SFV 2014

Temeljem natječaja Fotokluba Vinkovci za prijem fotografija na Salon fotografije Vinkovci 2014. Selektorica Salona, gospođa Ana Opalić je za izložbu od pristiglih 550 fotografija od 139 autora odabrala 98 fotografija od 46 autora.

Najuspješnijim autorima dodijeljene su po tri nagrade (prva, druga i treća) za kolekcije kao i za pojedinačne radove, te pohvale zapaženim kolekcijama radova i pojedinačnim radovima.

Dobitnica/dobitnik Grand Prix nagrade Salona bit će objavljen neposredno prije otvorenja Salona fotografije Vinkovci 2014. Grand Prix se dodjeljuje kao posebna nagrada i priznanje autoru koji se svojim pristupom, idejom ili kvalitetom izdvaja od svih drugih radova pristiglih na natječaj za nacionalnu izložbu Salon fotografije Vinkovci 2014.

Čestitamo svim autoricama i autorima čiji radovi su izabrani za izložbu Salona fotografije Vinkovci 2014.

Vrijedne nagrade za najzapaženije radove i autore osigurao je naš dugogodišnji sponzor Fototeh Grupa d.o.o., ovlašteni zastupnik i serviser Nikona za Republiku Hrvatsku.

Svečano otvorenje ovogodišnjeg Salona fotografije bit će u nedjelju, 8. lipnja 2014. u 12 sati (točno u podne) u Galeriji fotografije Meraja (Trg Sv. Ilije i Vinka bb, 32100 Vinkovci). Na svečanosti otvorenja bit će dodijeljene nagrade, pohvale i Grand prix Salona.

Vidimo se na otvorenju Salona!